Facenews - гласът на младите

По примера на  гениалния милиардер Марк Цукърбърг, студентите от Велико Търново вече си имат  своя социална мрежа, но не във виртуалното пространство, а на … хартия. Най-новият младежки вестник се нарича Facenews и се предлага бе

2011-11-01 16:02:50
Facenews  - гласът на младите
По примера на  гениалния милиардер Марк Цукърбърг, студентите от Велико Търново вече си имат  своя социална мрежа, но не във виртуалното пространство, а на … хартия. Най-новият младежки вестник се нарича Facenews и се предлага безплатно в старата ни столица.

Вестникът е съставен изцяло от студенти от Великотърновския университет ‘Св.св. Кирил и Методий’. Там младите хора споделят  своите идеи, проекти и забавления, както и своите проблеми. С чудесно чувство за хумор, симпатягите изтъкват предимствата на  своя вестник пред виртуалната  социална мрежа.

Според тях, с вестника може да се убие муха, може да се увият буркани /които спасяват студентите  в гладните  дни/, може да се подпре крака на куцукащата маса, той може да се използва дори за покривка....

Едно от основните предимства, обаче, е, че  той отделя младежите, които го четат,  от компютъра, не им създава виртуални приятелства и не ги зомбира.

Първият брой е посветен на Деня на будителите и предлага доста необичаен поглед към този празник - похвални слова към миналото и излишна патетика.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия